Προσκλητήρια βάπτισης ένθεση αγόρια

Τα προσκλητήρια βάπτισης ένθεση αγόρια αυτής της κατηγορίας, αφορούν προσκλητήρια βάπτισης για αγοράκια και σου παρέχουν μια μεγάλη γκάμα από σχέδια και εικόνες για το φόντο.

Άφησε ελεύθερη τη φαντασία σου και “στήστε” μια ιστορία επάνω στον κανβά που θα επιλέξεις από τη συλλογή των φόντων, και των στοιχείων που την αποτελούν. Είναι πανεύκολο και διασκεδαστικό.
Και το αποτέλεσμα, σίγουρα μοναδικό και απολύτως δικό σου.
Βάλε φωτογραφίες από το αγοράκι σου ή και δικές σου, μόλις το σχέδιό σου είναι έτοιμο (μην ξεχάσεις να το αποθηκεύσεις).
Μπορείς να το δείξεις σε συγγενείς και φίλους για τις τελικές πινελίες!
Μην ανησυχείς για την τελειότητα, αφού οι όποιες ατέλειες θα είναι στο μέλλον μια αφορμή για ευχάριστες και νοσταλγικές συζητήσεις. Eιδικά με τα παιδιά καθώς μεγαλώνουν, η προσωπική σου προσπάθεια θα σημαίνει περισσότερα για αυτά.
Φωτογραφίες, προσωπικά μηνύματα, ακόμα και οικογενειακά αστεία είναι αποδεκτά για τα προσκλητήρια βάπτισης ένθεση αγόρια του μωρού σου.
Η πίσω όψη του προσκλητηρίου βάπτισης ένθεση αγόρια περιέχει τα κείμενα της πρόσκλησης.
Γράφεις το κείμενο και επιλέγεις όποια γραμματοσειρά και όποιο χρώμα κειμένου σου αρέσει. Μπορείς να πάρεις ιδέες για το κείμενο του προσκλητηρίου βάπτισης για αγόρι εδώ.

Αν πάλι θέλεις οι φάκελοι του προσκλητηρίου βάπτισης ένθεση αγόρια να έχουν τυπωμένο κάποιο στολιδάκι, σίγουρα θα βρεις το πιο όμορφο στη συλλογή μας ή στα σχέδια της συλλογής που έχεις επιλέξει να δουλέψεις.

Χωρίς καμία επιπλέον χρέωση εκτυπωτικών ή άλλων εξτρά χρεώσεων.

Δείτε οδηγίες για τα προσκλητήρια βάπτισης ένθεση αγόρια εδώ.

Επίσης μπορείτε να δείτε και τη σελίδα μας στο FaceBook