Προσκλητήρια DiY

Για την πρώτη επίσημη εμφάνιση του μικρού σας γίνετε εσείς οι καλλιτέχνες!

Με λίγες κινήσεις και ατελείωτη φαντασία, δημιουργήστε ένα αριστούργημα.

Τα προσκλητήρια βάπτισης αυτής της κατηγορίας, σας παρέχουν μια μεγάλη γκάμα από σχέδια και εικόνες για το φόντο. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας και “στήστε” μια ιστορία επάνω στον κανβά που θα επιλέξετε από τη συλλογή των φόντων, είναι πανεύκολο και διασκεδαστικό. Και το αποτέλεσμα, σίγουρα μοναδικό και απολύτως δικό σας. Βάλτε φωτογραφίες από το μωρό σας ή και δικές σας, μόλις το σχέδιό σας είναι έτοιμο (μην ξεχάσετε να το αποθηκεύσετε), μπορείτε να το δείξετε σε συγγενείς και φίλους για τις τελικές πινελίες!

Μην ανησυχείτε για την τελειότητα, αφού οι όποιες ατέλειες θα είναι στο μέλλον μια αφορμή για ευχάριστες και νοσταλγικές συζητήσεις, ειδικά με τα παιδιά καθώς μεγαλώνουν, η προσωπική σας προσπάθεια θα σημαίνει περισσότερα για αυτά. Φωτογραφίες, προσωπικά μηνύματα, ακόμα και οικογενειακά αστεία είναι αποδεκτά για τα προσκλητήρια βάπτισης του μωρού σας.

Η πίσω όψη του προσκλητηρίου περιέχει τα κείμενα της πρόσκλησης. Γράφετε το κείμενο και επιλέγετε όποια γραμματοσειρά και όποιο χρώμα κειμένου σας αρέσει.

Αν πάλι θέλετε οι φάκελοι της πρόσκλησης να έχουν τυπωμένο κάποιο στολιδάκι, σίγουρα θα βρείτε το πιο όμορφο στη συλλογή μας ή στα σχέδια της συλλογής που έχετε επιλέξει να δουλέψετε.

Χωρίς καμία επιπλέον χρέωση εκτυπωτικών ή άλλων εξτρά χρεώσεων.

Δείτε τα εδώ