Προσκλητήρια βάπτισης απλά για ταχυδρόμηση ή κάτι παραπάνω;

Τα μωρά είναι η απόλυτη πηγή χαράς και η τέλεια αφορμή για γιορτή. Πολλοί περήφανοι γονείς στέλνουν τα προσκλητήρια στους φίλους και στην οικογένεια για να ανακοινώσουν το χαρμόσυνο γεγονός. Τα προσκλητήρια δεν είναι μόνο για ταχυδρόμηση, αλλά μπορούν και να τοποθετηθούν σε λευκώματα, σε φωτογραφικά άλμπουμ αλλά και σε κορνίζες ώστε να υπάρχουν για τις επόμενες δεκαετίες. Για όμορφα μωρουδίστικα προσκλητήρια, που θα είναι μοναδικά από κάθε άποψη, οι συλλογές του prosklitiria-vaptisis.gr θα σας δώσουν αμέτρητες δημιουργικές δυνατότητες.

Σχεδιάστε το μοναδικό προσκλητήριό σας

Ο σχεδιασμός του προσκλητηρίου του μωρού σας θα πρέπει να είναι αποκλειστικά δικός σας! Βάλτε φωτογραφίες από το μωρό σας ή και δικές σας (στην σειρά “Ενθέσεις”) ή δημιουργήστε το εξ αρχής (στη σειρά Do it your self). Μην ανησυχείτε για την τελειότητα, αφού οι όποιες ατέλειες θα είναι στο μέλλον μια αφορμή για ευχάριστες και νοσταλγικές συζητήσεις, ειδικά με τα παιδιά καθώς μεγαλώνουν, η προσωπική σας προσπάθεια θα σημαίνει περισσότερα για αυτά. Φωτογραφίες, προσωπικά μηνύματα, ακόμα και οικογενειακά αστεία είναι αποδεκτά για τα προσκλητήρια βάπτισης του μωρού σας.

Εκτύπωση του προσκλητηρίου
Μόλις το σχέδιό σας είναι έτοιμο (μην ξεχάσετε να το αποθηκεύσετε), μπορείτε να το δείξετε σε συγγενείς και φίλους για τις τελικές πινελίες! Όταν όλα είναι έτοιμα μπορείτε να προχωρήσουμε μαζί στην διαδικασία εκτύπωσης. Συνήθως απαιτούνται 3-4 ημέρες για την ολοκλήρωση της εργασίας και αν είστε εκτός Αθηνών υπολογίστε μια-δυο ακόμα για την μεταφορά τους.

Στους φακέλους των προσκλητηρίων, υπάρχει η δυνατότητα, χωρίς να είναι αυτό υποχρεωτικό, να εκτυπωθεί κάποιο δτολιδάκι, συναφές με το θέμα του προσκλητηρίου βάπτισης που θα επιλέξετε.

Τέλος, αν αυτό σας γλυτώνει κάποιο χρόνο, μπορούμε να σας εκτυπώσουμε τις διευθύνσεις πάνω στο φάκελο ή σε καλαίσθητα αυτοκόλλητα. Προϋποθεση να μας στείλετε τα ονόματα και τις διευθύνσεις σε ηλεκτρονική μορφή κειμένου (.txt, .doc, κλπ)

Γράψτε ένα σχόλιο