Πέντε άνθρωποι που θα ήθελαν εξατομικευμένη γραφική ύλη

Μερικές φορές, το να βρεις το σωστό δώρο μπορεί να είναι μια κουραστική αγγαρεία, ειδικά όταν πρέπει να ψωνίσεις για κάποιον που φαίνεται να έχει τα πάντα. Έτσι συχνά παραβλέπεται ένα δώρο που πολλοί θα το εκτιμήσουν και δεν είναι άλλο από την εξατομικευμένη γραφική ύλη. Ως δώρο, η εξατομικευμένη γραφική ύλη έχει εκείνη την ξεχωριστή προσωπική επαφή που άλλα δώρα δεν μπορούν να προσφέρουν. Είναι ένα σύγχρονο και καινοτόμο δώρο που προσδίδει έναν αέρα κύρους στον παραλήπτη, και μπορεί να προσφέρεται ξανά και ξανά. Ακολουθούν τα πέντε κυρίως άτομα που σίγουρα θα ήθελαν να λάβουν εξατομικευμένα χαρτικά ως δώρο.

1. Η μητέρα

Οι μαμάδες (και οι γιαγιάδες) αγαπούν να βλέπουν την εκτίμησή σας, ειδικά αφού εργάστηκαν τόσο σκληρά για την ανατροφή σας! Μπορείτε να δώσετε στη μαμά σας εξατομικευμένη γραφική ύλη που να περιέχει μερικά από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της. Θα μπορούσε να είναι χιουμοριστικά, συναισθηματικά ή οποιδήποτε συνδυασμό. Με την εξατομικευμένη γραφική ύλη της, η μαμά θα είναι περήφανη να στείλει επιστολές σε φίλους, μέλη της οικογένειάς αλλά και σε φίλους.

2. Το αφεντικό

Οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, προϊστάμενοι και διευθυντές έχουν θέσεις γοήτρου που απαιτούν εξατομικευμένη χαρτικά, όμως πολλοί δεν κάνουν ποτέ την ελάχιστη επένδυση για να εκτυπώσουν τα δικά τους. Μπορείτε να εκτυπώσετε εξατομικευμένες χαρτικά για το αφεντικό σας για να δείξετε την εκτίμησή σας για την επαγγελματική σας σχέση. Καθώς η εξατομικευμένη γραφική ύλη είναι ένα σύμβολο δύναμης, αξιοπιστίας και επιτυχίας, θα το χρησιμοποιήσουν αναμφίβολα σε πολλές επαγγελματικές επικοινωνίες.

3. Παιδιά

Τα παιδιά λατρεύουν εξατομικευμένες πράγματα, και σχεδόν όλα γράφουν σημειώσεις και επιστολές προς τους γονείς, τους παππούδες και τους φίλους τους. Δώστε τους περισσότερα κίνητρα για να διαβάσουν και να γράψουν -και θα διασκεδάζουν αφάνταστα κάνοντάς το- με την δική τους εξατομικευμένη γραφική ύλη. Σίγουρα θα αισθάνονται ξεχωριστά και θα είμαστε περήφανοι για τις δεξιότητες που αναπτύσουν, πάντα διασκεδάζοντας. Κάντε το σχέδιό σας να ταιριάζει με την ηλικία του παιδιού και το φύλο του.

4. Οι εκπαιδευτικοί

Οι εκπαιδευτικοί λαμβάνουν σημειώσεις κάθε μέρα. Είτε πρόκειται για μια υπενθύμιση για μια επερχόμενη συνάντηση με κάποιο γονέα ή συνάδελφο εκπαιδευτικό ή… για να πάρει γάλα γυρίζοντας στο σπίτι, οι εκπαιδευτικοί πολύ συχνά καταφεύγουν στα σημειωματάρια τους για μια γρήγορη σημείωση πριν η φευγαλέα σκέψη εξαφανιστεί από πιο πιεστικά ζητήματα. Η εξατομικευμένη γραφική ύλη είναι το τέλειο δώρο για τους καθηγητές, επειδή έχουν τόσο οργανική και συναισθηματική αξία γι αυτούς.

5. Οι υπάλληλοί σας

Εάν έχετε μια μικρή επιχείρηση ή επιβλέπετε μια ομάδα σε μια μεγάλη εταιρεία, μπορείτε να προσφέρετε στους υπαλλήλους σας το δώρο της εξατομικευμένης γραφικής ύλης. Αυτό δείχνει ότι σέβεστε την προσφορά κάθε υπαλλήλου και αναγνωρίζετε την αξία του ως μέρος της ομάδας. Δείχνει επίσης, ότι έχετε πλήρη εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους να εκπροσωπούν την εταιρεία σας. Αυτή η πίστη ενθαρρύνει κάθε υπάλληλο να γίνει παραγωγικότερος και αποτελεσματικότερος και αυτό μόνο με ένα μικρό δωράκι που δείχνει την εκτίμησή σας.

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο